Kardemir Karabük'te hedef Beşiktaş

/ Kaynak: DHA
Kardemir Karabük'te hedef Beşiktaş

SPOR Haberleri  / DHA

Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu üyesi Yolbulan, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi

Medical Park Antalyaspor maçında çok iyi oynadıklarını belirten Murat Yolbulan, şöyle devam etti: "Net pozisyonlarımız vardı. Attığımız golden sonra Akpala'nın kaçırdığı pozisyonu değerlendirebilseydik daha farklı bir skor olacaktı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Son vuruşlarda biraz beceri eksikliğimiz var. Ne kadar iyi oynarsan oyna neticede futbol bir sonuç oyunu. Karşı kaleye atamadığımızı biz kendi kalemize attık, üzgünüz." Murat Yolbulan hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçına 3 puan almak için çıkacaklarını açıklayarak, "Şeytanın bacağını bir türlü kıramadık. Beşiktaş maçı bizim çıkış maçımız olacak. Bu zorlu maça 3 puan parolasıyla çıkacağız ve sahadan 3 puan alarak çıkışımızı başlatacağız. Kadro olarak tam kadroyuz. Beşiktaş maçı bize uğurlu gelecek" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...