Real'in yıldızı Gareth Bale için geri dönüyor iddiası

Real'in yıldızı Gareth Bale için geri dönüyor iddiası

SPOR Haberleri

The Sunday Times, Gareth Bale'in İngiltere'ye dönebileceğini iddia etti. Manchester United gelecek yaz Gareth Bale'i takıma dahil etmek için harekete geçti

İngiliz gazetesi The Sunday Times'in haberine göre Manchester United gelecek yaz Gareth Bale'i takıma dahil etmek için harekete geçti. Galli oyuncu bu sezon transfer döneminin en çok konuşulan ismi olmuş, 80 milyon sterlin ücretiyle oldukça konuşulmuştu. Sezona istediği gibi başlayamayan ve son oynanan El Clasico mücadelesinde kötü bir performans gösteren Galli yıldızın tekrar Ada'ya dönebileceği iddia edildi. The Sunday Times'ın haberinde, oyuncunun mevcut baskıdan dolayı bunalabileceğine ve Real Madrid Başkanı Perez'in oyuncuyu transfer döneminde takımdan gitmesine izin verebileceğine yer verildi. İspanya basınında, Barcelona karşısındaki oyunu ile oldukça eleştirilen yıldız oyuncunun sahada kaybolduğu; Bale'in, Barcelona'nın yıldızı Neymar ile performansının karşılaştırıldığında aradaki farkın 'gece ile gündüz kadar' olduğu belirtilmişti. (eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...