Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaldılar 10 dakikada yakalandılar

/ Kaynak: İHA
Çaldılar 10 dakikada yakalandılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir kuyumcu dükkanından 1 kilo altın ve 6 bin lira para çalan pompalı tüfekli soyguncular, olaydan 10 dakika sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, saat 12:20 sıralarında Şakirpaşa Caddesi üzerinde Berfin Kuyumculuk'a gelen kar maskeli pompalı tüfekli iki kişi, kuyumcuyu etkisiz hale getirip 1 kilo altın ve 6 bin lira da para çalarak kaçtı. Soyguncular kaçarken de çevredeki vatandaşların kendilerini durdurmaması için havaya ateş etti. Motosiklete binip Ova Mahallesi ara sokaklarına giren soyguncular izlerini kaybettirdi. 2,5 dakika gibi kısa sürede olay yerine gelen polis hemen Ova Mahallesi'ne ablukaya aldı. Olaydan 5 dakika sonrada helikopter kaldıran polis mahalleyi havadan taramaya başladı. Bu sırada polis 44114. Sokakta soyguncuların kullandığı motosikleti buldu. Soyguncuların uzağa kaçamayacağını tahmin eden polis tarama yaparken 44128. Sokakta iki kişinin kendilerini görünce kaçmaya başladığını fark etti. Polis, peşinden gittikleri soyguncuları girdikleri evlerinde yakaladı. Olaydan 10 dakika sonra soyguncuları yakalayan polis, yaptığı aramada çalınan altın takıları buldu.Kuyumcu sahibi Ayten Yel ise, dükkanlarının ikinci kez soyulduğunu belirterek, "23 Ocak 2013 tarihinde de dükkanımın camı kırılarak soygun yapıldı. Altınlar geri gelmedi. Bu bir değil, iki değil. Ben bu dükkanı mangal kömüründe çalışarak açtım. Mangal kömürü nasıl yapılır bilir misiniz? Ben altınları istiyorum. Bunlar çocuklarımın rızkı" diye gözyaşlarına boğuldu. Yel, olay yerine gelen polis amirine de tepki göstererek, "Beni soyanı getir, hani nerede" diye bağırdı. Polis amiri ise hırsızları yakaladıklarını bu zamana kadar hiçbir olayın faili meçhul kalmadığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...