Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uzatmalarda 65 metre depar atan adam Drogba

Uzatmalarda 65 metre depar atan adam Drogba

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fildişili yıldız ismi Didier Drogba attığı goller kadar, güçlü fiziğiyle de gençlere taş çıkarmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u deplasmanda 4-2 yendiği karşılaşmada da sergilediği performansla ilerlemiş yaşına rağmen büyük beğeni topladı.Galatasaray forması ile Spor Toto Süper Lig'de 9 karşılaşmada forma giyen Didier Drogba attığı 5 golle takımının en skorer ismi olurken, Kayserispor deplasmanında da attığı golle galibiyette büyük katkı sağladı. 74. dakikada 29 metreden kullandığı frikikte 113 kilometre hızla topu ağlara gönderen Fildişili yıldız, sarı-kırmızılı takım ile ilk frikik golünü kaydetti.Geçen sezonun ortasında Galatasaray'a transfer olan ve çok yaşlı eleştirileri alan Didier Drogba, aynı zamanda karşılaşmanın son dakikasında attığı 65 metrelik deparla da ne kadar güçlü bir fiziğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.Roberto Mancini'nin de vazgeçmediği isimlerden olan Didier Drogba, İtalyan hocanın gelişiyle oynanan 5 karşılaşmanın 4'ünde 90 dakika sahada kalırken, Kopenhag maçında ise 86. dakikada oyundan çıktı ve toplamda 445 dakika süre aldı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...