Mancini ekibi ayağa kaldırdı 'Hakan Baltayı yetiştirin'

Mancini ekibi ayağa kaldırdı 'Hakan Baltayı yetiştirin'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe derbisinin planlarını şimdiden yapmaya başlayan Roberto Mancini, sağlık ekibini acil talimatı ile ayağa kaldırdı 'Hakan Balta'yı yetiştirin'.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın bir an önce takıma dönmesi için sağlık ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Hakan Balta'nın sakat olmasından dolayı tüm oyun sistemi alt üst olan ve kullanacağı yabancı oyuncular konusunda da büyük bir kararsızlık yaşayan Roberto Mancini, Hakan Balta'nın son durumu hakkında sağlık ekibinden bilgi aldı. nbsp;Tedavisine devam edilen ve son yapılan antrenmana katılmayarak çalışmalarını salonda sürdüren Hakan Balta'yı Fenerbahçe maçında kesin olarak sahada görmek isteyen Mancini, tecrübeli futbolcu ile de özel bir görüşme gerçekleştirdi ve kendisini Torku Konyaspor maçında riske etmek istemediğini dile getirdi.
KADIKÖY'E BRUMA'YI GÖTÜRMEK İSTİYOR
Ligin 12. haftasında Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe maçında Hakan Balta'yı sol bekte görevlendirerek yabancı kontenjanını rahatlatmak isteyen Roberto Mancini, böylelikle Dany'i de mecburen sol bek oynatmaktan vazgeçecek ve sarı-kırmızılı takımın patlayıcı gücünü oluşturan Portekizli Bruma'ya forma şansı verebilecek.
GALİBİYET PRİMİ REKOR OLABİLİR!
Torku Konyaspor'dan daha ziyade planlarını Fenerbahçe maçına göre yapan Roberto Mancini, Kadıköy'e tüm kozlarını sahaya sürerek çıkmanın planlarını yaparken; sarı-kırmızılı yönetimin de derbi maçın galibiyet primi olarak şu ana kadar verilen en yüksek miktarda prim vermeyi planlıyor. nbsp;"Yabancı kuralını ben koymadım, değiştiremem" diyen Roberto Mancini'nin Torku Konyaspor karşısında da Riera, Amrabat ve Eboue'yi tribüne yollayacağı; Bruma ile Dany arasındaki son kararı ise Engin Baytar'ın antrenmanlarda göstereceği performansa göre vereceği belirtildi.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...