Trabzonspor Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Trabzonspor ile Kasımpaşaspor bugün karşı karşıya geliyor. Maç saat 20:00'da başlayacak, LİG TV'den yayınlanacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolculardan Legia galibiyetini unutup Kasımpaşa maçına odaklanmalarını istedi. "Avrupa'daki başarımızı, ligde alacağımız galibiyetle taçlandırmalıyız" diyen Akçay, "Kasımpaşa ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Zirve yarışından kopmamak için mutlaka kazanmak zorundayız. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda" uyarısında bulundu. Bu arada bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ise Kasımpaşa engelini kayıpsız geçeceklerine inandıklarını belirterek, "Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz. Oyuncularımız sahadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden gelenin en nbsp;iyisini yapacaklar" dedi.Öte yandan Akçay'ın, Mustafa Yumlu'nun cezası sebebiyle savunmada Giray Kaçar'a görev vereceği öğrenildi. Kasımpaşaspor kafilesine sakatlığı geçmeyen Colman ve Adrian'ın yanı sıra, kart cezalısı olan Mustafa ile Alanzinho, Caner ve Fatih dahil edilmedi.
TRABZONSPOR'DA ADRİAN ŞOKU YAŞANIYOR
Trabzonspor'da Legia Varşova maçında hafif sakatlık yaşayan ve hafta içinde yapılan antrenmanlarda beklenen verimi gösteremeyen Adrian, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Mustafa Akçay, sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Polonyalı'nın gelecek hafta oynanacak Elazığspor maçına yetiştirilmesini istedi.




nbsp;Trabzonspor Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...