Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Ali Aydınlar'dan Aziz Yıldırım hakkında flaş iddia

Mehmet Ali Aydınlar'dan Aziz Yıldırım hakkında flaş iddia

SPOR Haberleri

Fenerbahçe başkan adaylarından M.Ali Aydınlar, çalışanlar ve imkanların kongre üyeleri üzerinde seçim için baskı kurmak amacıyla kullanıldığını iddia etti.

Fenerbahçe Kulübü başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, seçime sayılı günler kala sarı - lacivertli kulüpte çalışanların ve imkanların, kongre üyeleri üzerinde baskı kurarak, lobi faaliyetlerinde bulunarak seçimin sonucuna etki etmek için kullanıldığını iddia etti.

Mehmet Ali Aydınlar, yayınladığı yazılı açıklamada, bugün öğlen saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi internet sitesinde 'Bilgilendirme' başlığı altında yayına verilen bir haber ve içeriği üzerine açıklama yapma ihtiyacı doğduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Tüm kamuoyunun bilmesini isterim ki, 22 Ekim tarihinde başkanlığa aday olduğumda, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün geleneklerine ve 100 yılı aşan tarihine uygun demokratik bir seçimin başkan adayı olacağımı düşünüyordum. Ancak kısa süre zarfında yaşananlar gösteriyor ki, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yöneten ve sürekli eleştirdiğimiz zihniyet, değerli kongre üyelerimizin seçimlerine de müdahil olmak amacında."

Açıklamasında, "Dünyada hiçbir demokratik kuruluş aynı zamanda yönetimde olan başkanı tarafından bu şekilde kullanılamaz." diyen Mehmet Ali Aydınlar, bütün demokratik temayüller, başkanın belirlenmiş bir süreçte adaylığını açıklayarak bağımsız bir şekilde seçime girmesini ve kulübün mevcut imkan ve güçlerinin herhangi bir başkan adayı lehine kullanılmamasını öngördüğünü dile getirerek, şöyle devam etti: "Oysa bugün Fenerbahçe Spor Kulübü'nde bu temel ilkeler ayaklar altına alınmaktadır. Bir başkan adayı olarak resmi müracaatla istemiş olduğum kongre üyelerine ait bilgiler, CEO imzalı bir mektupla 'gizli belgedir paylaşılamaz' bahanesiyle ekibime verilmemiştir. Fenerbahçe'nin resmi yayın organı olan FBTV'de başkan adaylarının hiçbirinden bahsedilmezken, kanal mevcut başkanın seçim kampanyasını yürütmektedir. Değerli sporcularımızla çekilen fotoğraflar kampanyayı tamamlayıcı unsur olarak kullanılırken, tahminimiz 1 Kasım 2013 günü çıkacak Fenerbahçe Dergisi de mevcut başkanın kampanya kitapçığı olarak tarihe geçecektir. Verilen mesajdan da anlaşılmakta ve açıkça görülmektedir ki, başkan adayı olarak Sayın Aziz Yıldırım'la değil, topyekun Fenerbahçe Spor Kulübü'nün temel ilke olarak tarafsız kalması gereken ancak bu önceliği unutmuş bileşenleriyle yarışa girmekteyim! Fenerbahçe Kulübü çalışanları değerli kongre üyelerimiz üzerinde baskı kurarak, lobi faaliyetlerinde bulunarak seçimin sonucuna etki etmek için kullanılmaktadır."

Gelinen bu noktada, bugüne kadar Fenerbahçe'yi yönetmekte olan zihniyete dair birçok noktanın altını çizmiş ve bu zihniyetin kulübü nereye götürdüğünü kamuoyuna anlatmaya çalıştığını kaydeden Mehmet Ali Aydınlar, "Üzülerek görüyoruz ki, yaşananlar bu konudaki haklılığımızı ortaya koymaktadır. Buradan açıkça Fenerbahçe'de değişimi, yenilenmeyi ve parlak bir geleceğe adım atmayı arzu eden tüm kongre üyelerine seslenmek istiyorum. Yaşanan tüm bu olaylar Fenerbahçemizin gelmiş olduğu noktayı gösterme adına dikkatle takip edilmesi gereken gerçeklerdir. Koşullar her ne olursa olsun değişim isteğinin koymuş olduğu iradeye hiçbir anti-demokratik yaklaşım engel olamayacaktır. Bu gerçeği anlayamamış olanlara 3 Kasım günü her şeyi açık ve net bir şekilde gösterecektir." ifadelerini kullandı.

Aydınlar sözlerini ünla Alman filazof Arthur Schopenhauer'un "Yaşamda değişmeyen tek şey değişimdir" sözüyle tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...