Mustafa Akçay'dan 3'lü rotasyon

Mustafa Akçay'dan 3'lü rotasyon

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Mustafa Akçay, Kasımpaşa maçında bir önceki karşılaşmaya göre ilk 11'de 3 farklı oyuncuyu sahaya sürdü.

Trabzonspor Teknik Direktörü MustafaReşitAkçay, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynadıkları maçta, bir önceki karşılaşmaya göre ilk 11'de 3 farklı oyuncuyu sahaya sürdü. Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Polonya'nın Legia Varşova takımını evinde 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Akçay, Kasımpaşa karşısında ilk 11'de 2'si zorunlu olmak üzere 3 değişikliğe gitti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Legia Varşova maçında sakatlanan Adrian'ın yerine Soner Aydoğdu'yu tercih eden Akçay, geçen hafta kırmızı kart gören Mustafa Yumlu'nun yerine ise stoperde Giray Kaçar'ı oynattı. Bordo-mavililerin teknik direktörü, son maçta rakip fileleri havalandıran Janko'yu kulübede oturtarak, bu oyuncunun yerine Yusuf Erdoğan'a şans verdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Bordo-mavililerde Adrian ve Mustafa dışında, sakatlığı bulunan Colman ile yabancı kontenjanı nedeniyle Alanzinho da kadroda yer almadı.

KASIMPAŞA'DA TEK DEĞİŞİKLİK
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, geçen hafta Gençlerbirliği'ni deplasmanda 3-1 yendikleri maçın 11'inden sadece bir değişiklik yaptı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Arveladze, hafif sakatlığı bulunan Viudez'i yedek kulübüsinde oturturken yerine Adem Büyük'e şans verdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Lacivert-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Fritzler, Orhan Şam, İbrahim Halil Çolak kadroda yer almadı. Teknik direktör Arveladze, Özer Hurmacı ile yabancı kontenjanı nedeniyle Coulibaly'i de ilk 18 kişilik kadroya almadı.
nbsp; nbsp;
TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kasımpaşa taraftarları, lacivert-beyazlı ekibin ligde kendi sahasında oynadığı diğer maçlara oranla Trabzonspor karşılaşmasında tribünlerin tamamına yakınını doldurdu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Trabzonsporlu taraftarlar ise kendilerine ayrılan kale arkası tribündeki bölümü tamamen doldurdu. Yaklaşık iki bin bordo-mavili taraftar maç öncesinde takımlarına tezahüratlarla moral verdi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Sahaya her iki takımın futbolcuları, geçtiğimiz günlerde vefat eden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan için, "Kadir Özcan'ı saygıyla anıyoruz" pankartıyla çıktı. Bu pankart taraftarlardan büyük alkış alırken, Özcan için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Öte yandan karşılaşmayı Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan da takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...