Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona teknik direktörü, 'Real Madrid haklı'

Barcelona teknik direktörü, 'Real Madrid haklı'

SPOR Haberleri

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, 2-1 galip geldikleri maçla ilgili , Real Madrid'in hakem hatası ile ilgili iddialarının doğruluğunu kabul etti.

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, sezonun ilk El Clasico maçı ile ilgili, "İkinci yarının ilk 25 dakikası RealMadrid daha iyiydi ve ardından yeterince eşit bir son çeyrek oldu" dedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Martino, hafta sonu 2-1 galip geldikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, Real Madrid'in hakem hatası ile ilgili iddialarının doğruluğunu kabul ederek, "Real Madrid, bunu anormal bir durum olarak görüyor. Bir hakem hatası olasıdır ama diğer taraftan oynanan bir maç var ve buna konsantre olmak gerekir" ifadelerini kullandı.

"FIRSATÇILIK OLUR"
İlk yarıda kendilerinin daha üstün oynadığını kaydeden Martino, "İkinci yarının ilk 25 dakikası Real Madrid daha iyiydi ve ardından yeterince eşit bir son çeyrek oldu. Madridli futbolcuların söylediklerini düzeltmek fırsatçılık olur. Ne derlerse desinler. Bir hakem hatasına mı inanıyorlar, olmuştur'' şeklinde konuştu.

Arjantinli teknik adam, El Clasico'dan yaptıkları her maçta bir risk olduğunu savunarak, ''Hiçbir şekilde rahatlamadan, Celta maçına konsantre olmalıyız'' şeklinde görüş belirtti.

"NEYMAR ÇOK İYİ UYUM SAĞLADI"
El Clasico'da Barcelona'nın gollerini atan Neymar ve Alexis'in perfromanslarıyla ilgili bir soruyu ise Martino, "Neymar çok iyi uyum sağladı. Alexis hakkındaki görüşlerimi zaten biliyorsunuz. Her ikisi de iyi durumda. Başarılı olmak için 13 veya 14 futbolcuya ihtiyacımız var'' şeklinde yanıtladı.

"HER YERDE FAVORİ OLMALI"
La Liga'nın 10. haftası sonunda 28 puanla lider olan Barcelona'nın lig şampiyonluğu için favori gösterilmesini normal bulduğunu ifade eden Martino, Katalan kulübünün tarihine uygun bir şekilde, oynadığı her yerde favori olması gerektiğini öne sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...