Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yusuf Erdoğan, '10 değil, 5 kişi kalsak da farketmez'

Yusuf Erdoğan, '10 değil, 5 kişi kalsak da farketmez'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olduğu mücadele sonrasında Yusuf Erdoğan maç sonrası konuştu.

Trabzonspor'un genç ve başarılı futbolcusu Yusuf Erdoğan, Kasımpaşa'ya 3-2 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Yedikleri gollerim anlamsızlığına dikkat çeken genç oyuncu stada gelen taraftarlara galibiyet yaşatamadıkları için özür diledi.

Maça iyi başladıklarını belirten Yusuf, "Aslında maça çok iyi başladık ama çok enteresan ve bize yakışmayan gol yedik. Beraberliği bulduk sonra talihsiz bir gol daha yedik. İkinci yarı anlamadığım bir gol daha yedik. Trabzonspor olarak 10 kişi değil 5-6 kişi kalsak da galibiyet için oynarız. Bizim takım beraberliğe oynayan bir takım değil" yorumunda bulundu.

Yusuf Erdoğan son olarak bordo mavili taraftarlardan özür dileyerek, "Buraya galibiyet için gelmiştik. Taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. Bugün bizi İstanbul'da çok iyi desteklediler. Haftaya umarım telafi eder ve onları sevindiririz" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...