Nuri Şahin Dortmund taraftarlarına mesaj yolladı

Nuri Şahin Dortmund taraftarlarına mesaj yolladı

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un yıldızlarından Nuri Şahin, Schalke 04 mücadelesinde taşkınlık yapan taraftarlarına resmi siteden mesaj yolladı.

Borussia Dortmund 'da forma giyen milli oyuncumuz Nuri Şahin, Schalke ile oynadıkları mücadele öncesinde taraftar ların yaptığı taşkınlıkların yanlış olduğunu belirtti. Ruhr derbisi öncesinde sahaya meşale atarak karşılaşmanın 5 dakika geç başlamasına neden olan taraftarlara çağrıda bulunan 25 yaşındaki oyuncu, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Bazı taraftarlarımızın maçın öncesinde yaptığı hareketler yanlıştı. Neden böyle bir şeyler yaptılar anlamadım. Borussia Dortmund'un dünyanın her yerinde taraftarı var. Çok fazla takipçisi ve hayranı var. Son yıllarda Avrupa'da çok dolaştım ve bu taraftarları gördüm. Bu tarz taşkınlıklar negatif bir imaj oluşturuyor. Bunu bir daha yapmamalılar" nbsp; sözlerini kullandı. Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp da taraftarların bu davranışından sonra utanç duyduğunu belirtmişti.

nbsp;

Nuri Şahin Dortmund taraftarlarına mesaj yolladı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...