Mustafa Akçay, 'İlk yarıdaki oyun kabul edilebilir değil'

Mustafa Akçay, 'İlk yarıdaki oyun kabul edilebilir değil'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kasımpaşa mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu. Maçın kırılma anının Olcay'ın yerde kaldığı pozisyonda penaltı verilmemesi olduğunu belirten Akçay, hakemlerin de art niyetli olmadığını düşündüğünü söyledi.

İşte Akçay'ın o sözleri...

"İlk yarı oldukça geride performans gösterdik. Ama 2. yarıdan memnunum. Risklerle oynadık. Maçı kazanma isteği ve eylemler üst seviyeye tırmandı bizim açımızdan. Kırılma anı Olcan'ın pozisyonu. Belki penaltı olabilir. 2 haftadır sahada yalnız kalıyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızın daha fazla sorumluluk alması gerekecek. Hakemlerle ilgili oldum olası bir şey söylemiyorum. Ne görüyorlarsa onu çalıyorlar diye düşünüyorum. Bir art niyet aramıyorum. Kaybettik, telafisi olabilir mi? Evet, ama ilk yarıdaki oyun kabul edilebilir değildi."

"Trabzonspor oyuncuları mağlubiyetlere karşı bağışıklık sistemleri gelişmiş olmalı. Bu bizim hayatımız. Teknik direktör olarak da 2 gün üzüleceğiz belki ama çarşambadan itibaren değişmek zorunda. Yeni bir zorluğa doğru yola çıkmamız lazım.. Bazı oyuncularımızın formunun yukarıya çıkışı belki bizi ofansif anlamda bir oyun oynamaya itebilir. Ama deplasmanda anlayışımız hep aynı olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...