Olcan'ın hakem isyanı, 'Adil olsunlar'

Olcan'ın hakem isyanı, 'Adil olsunlar'

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'ya deplasmanda 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da Olcan Adın maç sonu yaptığı açıklamada hakemlerden adil kararlar beklediğini belirtti.

Trabzonspor'un başarılı isimlerinden Olcan Adın, 3-2 kaybedilen Kasımpaşa karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Olcan Adın, karşılaşmayı yöneten Özgür Yankaya'nın takdir haklarını Kasımpaşa'dan yana kullandığını ifade etti.

Öncelikle karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Olcan Adın, "Bizim adımıza zorlu geçeceğine biliyorduk. Yorucu bir tempodayız. Hem Avrupa'da hem ligde maçlar oynuyoruz. Güzel sonuçlar da alıyorduk. Bugün yediğimiz gollerden dolayı demoralize olduk" ifadelerini kullandı.

Olcan Adın, karşılaşmayı yöneten Özgür Yankaya hakkında da oldukça sitemkar konuşarak, " Hep mağdur olan taraf biziz. Sahada elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Rakiplerimize karşı saygıyı da çok iyi gösteriyoruz. Bugün hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Gerçekten her hafta 10 kişi kalan, mağdur olan bizleriz. İkinci yarının hemen başında bana yapılan hareket penaltıydı. Herkes aynı fikirde. Hakeme diyoruz bizi tersliyor. Yarımcı hakeme söylüyoruz bir şey demiyor. Bizi kollasınlar demiyorum ama adil karar versinler" diyerek sözlerini noktaladı.

Trabzonspor'da Kasımpaşa'ya karşı ilk 11'de forma giyen Soner Aydoğdu ise "Olcan Ağabey gerçekten her şeyi söyledi. Bana söyleyecek bir şey kalmadı" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...