Valdes'in yerine gelecek kaleci belli oldu

Valdes'in yerine gelecek kaleci belli oldu

SPOR Haberleri

Victor Valdes ile önümüzdeki sezon yollarını ayırmayı düşünen Barcelona'nın, Mönchengladbach'ın kalecisi Marc-André ter Stegen ile anlaştığı iddia edildi.

Kaleci Victor Valdes'in önümüzdeki sezon ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Barcelona, işini sağlama almış bile. Katalanlar'ın Almanya Bundesliga takımlarından Mönchengladbach'ta formma giyen genç eldiven Marc-André ter Stegen ile önümüzdeki sezon için anlaştığı iddia edildi. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild'in haberine göre, İspanyol kulübünün futbol direktörü Andoni Zubizarreta'nın, Almanya'ya uçarak 21 yaşındaki kaleci ile bir ön sözleşme imzaladığı ifade edildi. Barcelona ile Almanya'nın gelecek vaadeden kalecisinin ilgisi ise uzun zamandır konuşuluyor. Victor Valdes'in önümüzdeki sezon Monaco forması giyeceği söylentileri ise gün geçtikçe artıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...