iPhone 6'dan rekor satış bekleniyor

iPhone 6'dan rekor satış bekleniyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın yeni iPhone modellerini tanıtması ile birlikte bir sonraki iPhone modeli iPhone 6 ile ilgili bilgi ve görüşler gelmeye başladı.

2014 yılında tanıtılması öngörülen iPhone 6 modeli hakkında Gene Munster analisti Piper Jaffray, fikirlerini belirtti. Analiste göre iPhone 6'da tasarım değişikliğine gidilecek ve ekranın genişliği arttırılacak. Yeni ekran boyutunun ne olacağı bilinmiyor ancak 4,7 inç olacağı söylentileri mevcut. Ayrıca bunun yanı sıra 5,7 inçlik bir iPhone versiyonunun geleceği de söylentiler arasında yer alıyor. Munster analistine göre ekranın genişlemesiyle iPhone 6'nın satışında önemli artışlar gerçekleşecek ve cihaz satış rekorları kıracak. Ayrıca iPhone 6 ile birlikte Apple'ın iWatch akıllı saatini de tanıtacağı söyleniyor. Bazı kaynaklara göre Apple, daha fazla giyilebilir cihaz üzerinde çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...