Olcan Adın, 'Mağdur edilen biziz'

Olcan Adın, 'Mağdur edilen biziz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından konuşan Trabzonsporlu Olcan Adın, 'Her hafta 10 kişi kalıyoruz, mağdur edilen biziz' dedi.

Trabzonspor'un ikinci golünü atan Olcan Adın, Özgür Yankaya'nın tüm takdir haklarını Kasımpaşa'dan yana kullandığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Her hafta 10 kişi kalan, mağdur olan biziz. Bana yapılan penaltıydı. Herkes aynı fikirde. Hakeme diyoruz bizi tersliyor. Bizi kollasınlar demiyorum ama adil karar versinler" dedi. nbsp;
MUSTAFA AKÇAY DERT KÜPÜ
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, maçın kırılma anının Olcan'ın boş pozisyonda Henrique'ye vermediği pas olduğunu söylerken, "İkinci yarı takımımdan memnunum. Kazanma isteği ve mücadele bizi mutlu etti. İki haftadır 10 kişi kalıyoruz. Daha dikkatli olmalıyız" dedi. Akçay, son haftalarda üst üste gelen hakem hataları için ise "İçimde biriken çok şey var ama oldum olas ı hakemlerle ilgili yorumdan kaçınırım. Şu anda susuyorum zamanı geldiğinde konuşacağım" değerlendirmesini yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...