Ceketini değil adını koydu

Ceketini değil adını koydu

SPOR Haberleri

UEFA ve Yargıtay'dan gelebilecek cezalara rağmen Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu. Ali Koç'u da yanı başında yarışa soktu.

Önce bırakacağı söylendi, sonra kararsız olduğu iddia edildi. Bizzat kendisi, "2 Kasım'a kadar vaktim var" dedi. Adı olmasa da ağırlığı vardı!.. "Ceketini bile koysa kazanır" deniliyordu. Nihayetinde, Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul kararının alınmasından bu yana yapılan tahminlerde "Aziz Yıldırım devam edecek" diyenler haklı çıktı. Başkanlık koltuğunu muhalefete bırakmamakta kararlı olan Aziz Yıldırım, dün kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile başkanlığa aday olduğunu duyurdu. UEFA'nın vereceği karara, Yargıtay'dan beklenen habere rağmen geri adım atmayan Yıldırım, 1 Kasım Cuma günü saat 14.00'te Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla Fenerbahçe'nin geleceğine dair düşünce ve hedeflerini açıklayacağını belirtti. Aziz Yıldırım'ın adaylık kararı sarı-lacivertli camiada sevinçle karşılanırken, büyük bir hareketliliği de beraberinde getirdi. Abdullah Kiğılı, İlhan Ekşioğlu, Yasemin Merçil, Şekip Mosturoğlu, Talat Yılmaz, Tahir Perek, Semih Özsoy, Serdar Erkan, Ahmet Ketenci ve Hüseyin Topbaş'la yollarını ayırması beklenen Aziz Yıldırım'ın listesindeki en önemli ismin Ali Koç olduğu öne sürüldü. Daha önce Yıldırım'ın yönetiminde asbaşkan olarak görev yapan Koç'un, yeni dönemde 2. Başkan olacağı iddiası camiada büyük yankı uyandırdı. Celal Doğan, Vefa Küçük, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Uğur Dündar, Raif Dinçkök ve Önder Fırat gibi isimlerin de Yıldırım'ın listesinde olduğu belirtiliyor. nbsp;Camiada söz sahibi isimlerden Davut Dişli'nin ise hem Aziz Yıldırım, hem de Mehmet Ali Aydınlar'la görüştüğü ancak henüz kesin bir karar vermediği konuşuluyor. Yıldırım cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Mehmet Ali Aydınlar saflarında da hareketlilik var. Adaylardan Hulusi Belgü'yü kendi lehine çekilmesi yönünde ikna etmeye yaklaşan Aydınlar'ın, Recep Özcan'la da bir araya geldiği öne sürüldü. Ali Şen, Sadettin Saran, Aziz Yılmaz gibi isimlerin muhalefeti Aydınlar çatısı altında toplamak için yoğun girişimlerde bulunduğu öğrenilirken, Yıldırım'ın Cuma günü toplantı yapacağını açıklaması üzerine Aydınlar'ın daha önce Cuma olarak planlanan toplantısını perşembeye çektiği belirtildi. nbsp;M.EMİN?ULUÇ - TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...