'O ses Türkiye' jürisi birbirine girdi, duyduklarına inanamadılar

/ Kaynak: İHA
'O ses Türkiye' jürisi birbirine girdi, duyduklarına inanamadılar

MAGAZİN Haberleri  / İHA

'O Ses Türkiye'nin tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran yarışmacının sözlerinin bir kısmı duyulmayınca ortalık karıştı.

"O Ses Türkiye" yarışmasında ortalık karıştı. Yarışmanın son bölümde sahne alan Su Erçulha, "Delikanlım" parçasını seslendirdi. Performansıyla tüm jüriyi döndürmeyi başaran yarışmacı, kararını belirtirken öyle bir cümle kurdu ki ortalık bir anda karıştı. Su Erçulha "İçindeki Ebru Gündeş sevgisinden dolayı Gökhan diyorum" dedi. Genç yarışmacının Ebru Gündeş'ten sonraki sözleri duyulmadı. Gündeş, yarışmacının kendisini seçtiğini sanarken, Gökhan ise "Ben zaten biliyordum Ebru Gündeş'i seçeceğini" dedi. Ancak Acun'un "Gökhan seni seçti" demesi üzerine jüri üyeleri şaşkınlık yaşadı. Ebru Gündeş'in hevesi kursağında kalırken, genç yarışmacı Gökhan'ı tercih ettiğini bir kez daha yeniledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...