Yanal'dan sahaya seçim yasağı

Yanal'dan sahaya seçim yasağı

SPOR Haberleri

Ersun Yanal oyuncularını bir yandan Bursa maçına hazırlıyor bir yandan da kafalarını başkanlık seçiminden uzak tutmaya çalışıyor.

Ersun Yanal oyuncularını bir yandan Bursa maçına hazırlıyor bir yandan da kafalarını başkanlık seçiminden uzak tutmaya çalışıyor. Yanal'ın, oyuncularına "Bizim işimiz saha içinde. Burada vereceğimiz mücadeleyle var olacağız. Görevimiz camiamızı en iyi şekilde temsil etmek. Sadece işinize konsantre olun" dediği belirtildi. Bu arada sakatların dönmesiyle F.Bahçe'de tam bir forma savaşı yaşanıyor. Sağ bekte Mehmet Topuz-Gökhan Gönül, tandemde Bekir-Alves, forvette de Emenike-Webo Yanal'ın gözüne girme uğraşında. Ancak en büyük savaş orta blokta. M.Topal, Emre, Cristian, Meireles, Alper, Holmen, Selçuk ve Salih'in sadece üçü 11'de forma giyebilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...