Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu TFF'yi 'Topa tuttu bedelini ödeyecekler'

Hacıosmanoğlu TFF'yi 'Topa tuttu bedelini ödeyecekler'

SPOR Haberleri

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Adaletsizliğe çanak tutanlar bunların bedelini ödeyecek' dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün gece oynanan Kasımpaşa-Trabzonspor maçından sonra A Haber'e canlı telefon bağlantısı yaptı ve TFF'yi topa tuttu. Kasımpaşa- Trabzonspor maçının hakemi Özgür Yankaya hakkında eleştirilerde bulunan Hacıosmanoğlu, "Adaletsizliğe çanak tutanlar, bunların bedelini ödeyecekler. Bunların hesabını soracağız. Birçok Anadolu takımının hakkı yeniyor" dedi. Haciosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar kendi sonlarını hazırlıyorlar Futbolu yönetenlerin etki altında olduğu bir ülkede hakemlerin de etki altında kalması çok normal. Başkanla telefonla görüştüm. Kendisiyle yüz yüze görüşeceğim. Burdan daha fazla bir şey söylemek istemiyorum."
BU YAŞANANLAR KÖHNELEŞMİŞ FUTBOLUN UZANTILARI
Basit bir faulden futbolcumuz atılabiliyor. Ama sarı kartı olan bir futbolcu yerdeki adama tekme atınca oyunda kalabiliyor. Federasyona soracağız. Eğer futbol böyle oynanıyorsa biz de öğrenmiş olacağız. Demek ki futbol böyle oynanıyormuş diyeceğiz." Kendisinin başkan olduğu hakemlerin muhatabı olmadığını da belirten Hacıosmanoğlu, "Bu devran böyle gitmeyecek. Bu yaşananlar köhneleşmiş futbolun uzantıları" dedi.(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...