İşte yılın teknik direktör adayları

İşte yılın teknik direktör adayları

SPOR Haberleri

FIFA yılın enlerini belirlemeye hazırlanıyor. Ocak ayındaki gala öncesi adaylar belli olmaya devam ediyor. İşte yılın teknik direktörü adaylarından 10 isim

FIFA'nın her yıl düzenlediği yılın en iyileri oylaması için geri sayım başladı. Yılın en iyi oyuncuları için oluşturulan kısa liste ile birlikte yılın teknik direktörü adayları da belirlendi. İşte adaylar:Carlo Ancelotti (İtalya/Paris Saint-Germain/Real Madrid), Rafael Benítez (İspanya/Chelsea /SSC Napoli), Antonio Conte (Italya/Juventus), Vicente Del Bosque (İspanya/İspanya Milli Takımı), Sir Alex Ferguson (İskoçya/Manchester United'ın eski teknik direktörü), Jupp Heynckes (Almanya/Bayern Münih'in eski teknik direktörü), Jürgen Klopp (Almanya/Borussia Dortmund), Jose Mourinho (Portekiz/Real Madrid/Chelsea), Luiz Felipe Scolari (Brezilya/Brezilya Milli Takımı), Arsene Wenger (Fransa/Arsenal).(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...