Polis Gezi parkında alarma geçti

/ Kaynak: DHA
Polis Gezi parkında alarma geçti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bursa'da TGB'li bir grubun protesto gösterisine polis müdahale ederken, Taksim'de polis Gezi Parkı ve çevresinde etten duvar ördü.

Bursa' daCumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında TGB' li bir grup tören alanında protesto gösterisi yaptı. Ellerinde türk bayrağı ve atatürk posterleri bulunan grup ile polis arasında kısa süreli gerginlik ve arbede yaşandı.. Bu sırada tören yapılan alanda kendisine ait büfenin ruhsatının iptal edilmesi nedeniyle bir binanın 5'nci katına çıkan 1 kişiyi kurtarmak isteyen itfaiye ekipleri tören alanını araç ve yaya trafiğine kapatınca bayram kutlamaları kapsamındaki kortej yürüyüşü aksadı. Bu sırada protestocu grup halkı araç üzerinden selamlayan protokole de tepki gösterip "Mustafa Kemal' in askerleriyiz" diye bağırdı nbsp;
TAKSİM'DE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ!
Çok sayıda çevik kuvvet polisi otobüslerler Taksim'e getirildi. İstiklal Caddesi'nin girişine de TOMA konuşlandırıldı. Meydandaki sivil polis ekiplerinin yoğunluğu da dikkat çekti. Gezi Parkı çevresinde polis etten duvar ördü. Önlemlerin saat 14.00'da yapılacağı belirtilen yürüyüş nedeniyle alındığı öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...