Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

29 Ekim töreninde yangın! Yaralılar var

29 Ekim töreninde yangın! Yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde faciadan dönüldü! Balonların patlaması sonucu çıkan yangında 5 kadın yaralandı.

Hatay'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında resmi geçide katılan bir aracın süslemesinde kullanılan balonlardaki helyum gazının alev alması sonucu 5 kişi yaralandı. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Caddesi'ndedüzenlenen törende, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Konuşmanın ardından şiirler okundu ve daha sonra resmi geçit töreni yapıldı. Geçit sırasında yeni Arkeoloji Müzesi'nin tanıtımı için hazırlanan aracın süslemesinde kullanılan balonlar bir anda patladı. Balonlarınşişirilmesinde kullanılan helyum gazının alev almasıyla araçtaki kağıt ve yanıcı maddeler tutuştu. Bu sırada, araçta bulunan 5 görevli kadın, vücutlarının çeşitli yerlerinde oluşan yanıklarla yaralandı. Kısa süre yaşanan kargaşanın ardından 112 Acil Servis motorize ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kutlamalar sırasında Hatay'daki farklı dine mensup kaanat önderleri, kentteki birlikteliğin simgesi olarak güvercin uçurarak vatandaşlara karanfil attı. Geçit töreninde, Hatay'da yetiştirilen zeytin, hurma, maydanoz ve defne sabununu yer aldığı ürünler, traktörler üzerinde sergilendi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...