Arda sakatlığında son durum, Granada maçında oynayacak mı

/ Kaynak: DHA
Arda sakatlığında son durum,  Granada maçında oynayacak mı

SPOR Haberleri  / DHA

Atletico Madrid!'de forma giyen Milli yıldızımız Arda Turan'ın sakatlığı sürdüğü için Granada maçında da oynamasının zor olduğu öne sürüldü.

Arda Turan'ın sakatlığı ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Milli futbolcumuz takımla çalışmalara alınmayarak özel antremanlara tabi tutuluyor. nbsp;Arda'nın varisi olarak kabul edilen genç milli oyuncu Oliver Torres'in son Real Betis karşılaşmasında gösterdiği performans nedeni ile yıldız futbolcumuzun Granada karşısında da forma giymesi zora girdi. Arda Turan'ın sağ ayağında tespit edilen iliopsoas kas zedelenmesinin ciddi olduğu ve milli futbolcumuzun bir süre daha daha dinlendirilmeye alınabileceği öğrenildi. Atletico de Madrid'in hafta içinde oynayacağı la liga karşılaşması olan Granada maçında da forma giymesinin zor olacağını belirten yetkililer ise sakatlık ciddi değil sadece futbolcunun dinlenmeye ihtiyacı var açıklaması yaptılar. Arda Turan'ın Atletico de Madrid'in la liga ve şampiyonlar ligi karşılaşmalarının tümünde görev aldığı buna milli maçlarda eklenince aşırı yorgun düşmesi sonucu eski sakatlığının yeniden nüksettiği belirtiliyor..ÜÇÜNCÜ SAKATLIĞI
Marca gazetesi Arda'nın Atletico de Madrid'e transferinden sonra bu üçüncü sakatlığı olduğuna dikkat çekti. Gazete yıldız futbolcunun daha önce de hem sağ hem de sol ayak bileklerinden aldığı darbeler sonucu bir süreliğine forma giyemediğine işaret ederek bu üçüncü sakatlığının Türkiye'den kalma olduğunu şimdilik önemli olmamasına rağmen dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...