Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Blatter'dan Ronaldo'yu kızdıracak yorum 'En iyi Messi'

/ Kaynak: DHA
Blatter'dan Ronaldo'yu kızdıracak yorum 'En iyi Messi'

SPOR Haberleri  / DHA

FIFA Başkanı 'Oxford Union Society'de' öğrencilerle katıldığı bir programda Ronaldo ile Messi'nin karşılaştırmasını yaptı ve 'En iyi Messi' dedi.

Joseph Blatter Ronaldo ile ilgili ironik sözler ederek yıldız futbolcuyu ve Real Madrid'i çok kızdıracak açıklamalar yaptı. FIFA başkanının Oxford öğrencileri önünde yıldız futbolcu ile ilgili alaya varan sözler etmesine hem Real Madrid kulübünden hem de Portekizli yıldızdan tepki gelmesi bekleniyor. FIFA başkanı programda Messi'den övgüyle bahsederken "Messi çok iyi bir çocuk, her annenin evde kalmasını istediği bir evlat, çok hızlı,futbol oynarken sanki dans eder gibi görüntü veriyor, diğerine baktığımızda (Ronaldo'yu kastederek) ise sahaya bir komutan imasıyla çıkıyor, yavaş konuşuyor,talimatlar veriyor, hatta bir askeri taklit ettiğini söyleyebilirim dedi. FIFA başkanı, Ronaldo'nun görünüşü ile de açıklamalar yaparak, biri diğerinden daha fazla kuaföre para harcıyor diyebilirim ancak hangisinin daha iyi olduğu konusunda Altın Top'u verecek olanlar karar verecek ancak bana kalırsa Messi Ronaldo'dan daha iyi sözlerini etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...