Roberto Mancini'den Konya maçı öncesi sürpriz

Roberto Mancini'den Konya maçı öncesi sürpriz

SPOR Haberleri

Galatasaray, bu hafta ligde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü.

Galatasaray, bu hafta ligde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenman başlamadan önce futbolcuları ile saha ortasında bir toplantı gerçekleştiren Roberto Mancini, Kayserispor maçından kısa kısa örnekler verdi.Torku Konyaspor maçında Dany'i tribüne göndererek Bruma'ya kadroda yer vermenin planlarını yapan Mancini'nin Hakan Balta'nın yokluğunda sol bekte denediği son isim Sabri Sarıoğlu oldu.Antrenmanın başlamasından kısa bir süre sonra Dany, Chedjou, Semih, Eboue ve Sabri ile özel bir görüşme yapan Mancini, daha sonra taktik varyasyonlarda Sabri'yi sol bekte denedi.Sabri'den önce Engin Baytar ve Emre Çolak'ı da sağ bekte deneyen ancak istediği verimi alamayan İtalyan teknik adamın Torku Konyaspor karşısında Sabri'ye forma vermesi bekleniyor.Öte yandan tedaviye olumlu yönde cevap veren Hakan Balta saha çalışmalarına başladı. Torku Konyaspor maçında riske edilmeyecek olan Hakan Balta'nın Fenerbahçe ile oynayacak olan derbi maçta ilk 11'de görev verilmesi halinde oynayabilecek durumda olduğu ifade edildi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...