Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 5S ve 5C'nin ekranı Galaxy S3'ten kötü

/ Kaynak: CHA
iPhone 5S ve 5C'nin ekranı Galaxy S3'ten kötü

TEKNOLOJİ Haberleri  / CHA

iPhone 5S ve 5C'lerin dokunmatik ekranlarının Samsung Galaxy S3′ün ekranından daha kötü duyarlılığa sahip olduğu ortaya çıktı.

Amerikalı teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz ay piyasaya sunduğu iPhone 5S ve 5C'lerin dokunmatik ekranları (touchscreen) Finlandiyalı bir şirket tarafından test edildi. Apple'ın en büyük rakibi Samsung'un Galaxy S3 modelleriyle karşılaştırmalı olarak teste tabii tutulan iPhone'ların ekranları 'duyarlılıkta' sınıfta kaldı. Finlandiyalı teknoloji şirketi OptoFidelity, her üç telefonu da Touch Panel Permormance Tester (TPPT) adlı bir testten geçirdi. iPhone'larda özellikle ekranın kenar bölgeleri duyarlılıkta kötü bir performans ortaya koydu. Galaxy S3'lerde ise dokunmatik ekran bütün bölgelerde verimli çalıştı. Bununla birlikte Finlandiyalı teknoloji şirketinin neden iPhone 5S ve 5C'leri, muadili olan Samsung Galaxy S4'ler ile karşılaştırmadığı ise açıklanmadı.

TEKNOLOJİ
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...