Umut Bulut, 'Burak gol atmasına çok sevindim'

/ Kaynak: İHA
Umut Bulut, 'Burak gol atmasına çok sevindim'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Umut Bulut, 'Burak Yılmaz'ın gol atmasına çok sevindim' dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi evinde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. nbsp;Sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde antrenman yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Umut Bulut, ligde iki haftadır güzel galibiyetler aldıklarını belirterek, "Kopenhag karşılaşmasıyla birlikte 3 maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Önümüzde Torku Konyaspor maçı var. O maçı da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Eksiklerimizi her geçen hafta gideriyoruz. İlerleyen her hafta daha iyi olacağız. Bunu da zaten oynadığımız maçlarda gösterdiğimizi düşünüyorum. Kayserispor maçında oynadığım pozisyonda geçen sene de çok oynadım. Sağda veya solda bana verilen görevi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Burak kalitesini daha önceki maçlarda gösterdi. Drogba hakkında zaten konuşmaya gerek yok. İleride oynayan bütün futbolcuların görevini yaptığını düşünüyorum. Bizim yapmamız gereken şey mücadelemizi üst düzeye çıkarmamız. Bunu da yapınca zaten kalitemiz ortaya çıkıyor. Galibiyetler ve goller de kendiliğinden geliyor" diye konuştu.
Basın mensuplarının Burak Yılmaz'ın uzun zaman sonra gol atması ile ilgili olarak sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Galatasaray'a transfer olduğum zamandan bu yana takımdaki arkadaşlık üst seviyede. Arkadaşlık konusunda bir sıkıntı yok zaten. Öncelikle Burak'ın gol atmasına daha çok sevindim. Onun daha çok ihtiyacı vardı. Tabii ki benim de ihtiyacım var ama inşallah bana da bu hafta nasip olur" şeklinde cevap verdi.
Yedek kalmanın her futbolcuyu olduğu gibi kendisini de etkilediğini belirten Bulut, "Oynamamak her futbolcuyu ister istemez etkiler. Herkes oynamak istiyor. Ben de oynamadığım zaman ister istemez etkileniyorum ama çalışmaya devam ediyoruz. Sonuçta yapmamız gereken bu. Hocamız da görev verdiğinde elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde cevap verdi.
Bu arada antrenman öncesinde sarı-kırmızılı futbolcular Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı açarak poz verdiler.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...