İşte Aysal'ın yeni Bruma'sı, Ocak'ta Galatasaray'da

İşte Aysal'ın yeni Bruma'sı, Ocak'ta Galatasaray'da

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Bruma ayarında bir diğer önemli genç yeteneği gözüne kestirdi. O isim; Gaston Ramirez...

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Bruma'nın ardından büyük bir sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor. Sansasyonel transferlerin yanı sıra geleceğe dönük yatırımlar da yapan ve bu doğrultuda rotasını genç oyunculara çeviren Galatasaray'ın yeni hedefinin Uruguaylı Gaston Ramires olduğu ortaya çıktı. Ara transfer döneminde önceliği yerli futbolculara verecek olan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal, Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen'e yaptığı açıklamada ara transfer dönemi için Bruma kalitesinde genç bir Uruguaylı ile el sıkıştıklarını söyledi.
ÜNAL AYSAL, RESMEN AÇIKLAMIŞ nbsp;
Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen de köşesinde kaleme aldığı yazısında, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı ve, "Galatasaray'ın kanatlardan yeterince hücum edemediğini vurgulayan Başkan Aysal özellikle sol tarafa Bruma çabukluğunda, yeteneğinde Uruguaylı genç bir yıldızla el sıkıştıklarını söyledi. 10 milyon Euro değerindeki 19 yaşındaki Bruma'nın kendilerini genç ve yetenekli oyuncuları transfer etme konusunda "Rol model" olduğunu söyledi. Uruguaylı milli yıldızın Galatasaray'a transferini kaleci Muslera yönetiyor. Başkan Aysal'ın doğru bir kararla almayı kararlaştırdığı bu Uruguaylı yıldız: Gaston Ramirez..." ifadelerini kullandı.sporx
GASTON RAMIREZ KİMDİR?
Henüz 22 yaşında olan orta sahada görev yapan Ramirez şu anda İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'da forma giyiyor. 31 Ağustos 2012'de Bologna'dan 12 milyon sterlin karşılığında Southampton'a transfer olan Ramirez, Uruguay Milli Takımı'nın da 20 kez formasını giydi. Teknik kapasitesinin yanı sıra, sürati ve oyun zekası ile de dikkatleri üzerine çeken Ramirez'in İngiliz takımı ile olan sözleşmesi 2016 Haziran'ın da sona eriyor. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...