Sonar araştırma şirketi soyuldu

/ Kaynak: DHA
Sonar araştırma şirketi soyuldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sonar araştırma şirketinin İstanbul Mecidiyeköy'deki bürosu soyuldu. Hırsızlar, şirket içinde bulunan 13 bilgisayarın hard disklerini çaldı.

Mecidiyeköy'de bulanan Sonar araştırma şirketinin bürosunda, sabaha karşı enteresan bir hırsızlık olayı yaşandı. Kapıyı kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 13 bilgisayarın hard disklerini sökerek çaldı. 4. katta bulunan büroda meydana gelen hırsızlık sabah saatlerinde işyerine gelen temizlikçiler tarafından fark edildi. Olayın duyulması üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı.
HIRSIZLAR FİLM ŞİRKETİNİ DE SOYDU
Yapılan incelemede hırsızların aynı binanın 6. katında bulunan bir film şirketine de girdikleri tespit edildi. Polis, film şirketinde bulunan bilgisayarların da hard disklerinin çalındığını ayrıca içeride bulunan para kasasının hırsızlar tarafından açılmaya çalışıldığını tespit etti. Yetkililer olayla ilgili başlattığı soruşturmada iki işyerinde de parmak izi çalışması başlattı. İşyerlerinde bulunan parmak izleri incelenmek üzere Kriminal polis laboratuvarına gönderildi.
HARD DİSKLERİN DEĞERİ 200'ER DOLAR
Polis olayda çalınan hard disklerin değerinin 200'er dolar olduğunu belirterek şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığını söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...