Aydınlar, 'Alex'e itibarını geri vereceğiz'

Aydınlar, 'Alex'e itibarını geri vereceğiz'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın ofisinde yaklaşık 150 kişiye yaptığı konuşmanın detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın ofisinde yaklaşık 150 kişiye yaptığı konuşmanın detayları ortaya çıktı. Beyaz TV'de yayın yapan Derin Futbol'da satırbaşları okunan açıklamada Aydınlar, Aziz Yıldırım'a sert eleştiriler getirdi. İşte Aydınlar'ın o sözleri:
"ALEX'E İTİBARINI GERİ VERECEĞİZ"
"Sandığa hakim olacağı her yerde olacağız seçimi de kazanacağız Alex'e iade-i itibar vereceğiz. O kupa o gün orada ise benim TFF Başkanı olduğum içindir. Biz beton yapmayacağız. Fenerbahçe için deniz tükenmiştir. Rakam vermemiz Fenerbahçeliliğe yakışmaz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız."
F.BAHÇE REAL VE BARÇA GİBİ OLACAK"
"Fenerbahçe dünyanın en iyi 5 takımından biri olacaktır. Real'den Barça'dan farkı olmayacak. Aziz Bey bir kitapçık yapmış. İftira kampanyası yapıyorlar. Onun seviyesine inmeyeceğim. Aziz Yıldırım bana 3 sefer başkanlık teklif etti. Şimdi hain oldum."
"ARTIK YETER"
"Kulübün tüm çalışanlarını ve FB TV'ti kendi kampanyasında kullanıyor. Mükemmel bir yönetim kadrosuyla geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş, TÜSİAD üyesi işadamlarıdı. Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil. İstediği kanalda ve ortamda düelloya hazırım. Hodri meydan! Cevabını vermeyeceğim hiçbir şey yok. Hep bir iftira ve karalama kampanyası. Artık yeter! Uyanın arkadaşlar. Cemaat diyenler Aziz Yıldırım'ın Fetullah Gülen'i defalarca arayıp sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor? Son teşekkürde kimlerin isimleri var? İyi bakın bakalım."
"ÜNİVERSİTE SENİN NEYİNE?"
"15 gün kamp yaacağım diye tesis yapılır mı? Ankara tesisleri, kolej zarar ediyor. Üniversite senin neyine? Neden Fenerbahçe potansiyelini bir yere hapsetmeye çalışıyorsun? Dilekçe vermiş ona seviniyor."
"Elbette kabul edilecek. Sen teminatını nasıl yatıracaksın? Onu söyle. Her yer ile hep kavga, hep kavga. Uzlaşmacı, işi bilen bir yönetim gelirse bundan sonra başka bir şey olmaz. Ama aksi durumda katlaya katlaya gideriz. Fenerbahçe bunları hak etmiyor. Çok büyük potansiyel var. Yapmadık mı? Bayan voleybolu bizden önce kim takip ediyordu? Dünya şampiyonu yapmadık mı? İşini bilen için çok kolay." (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...