Drogba için şok sözler 'Hilekar'

Drogba için şok sözler 'Hilekar'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Everton'ın Fransız defans oyuncusu Sylvain Distin, Lukaku ile Drogba'yı karşılaştırırken, Didier Drogba'nın kendisini çok yere attığını belirtti.

nbsp;İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın savunmacısı nbsp;Sylvain Distin, takım arkadaşı Romalu Lukaku ile ilgili açıklamalarda bulundu ve onun Drogba'ya birçok yönden benzemesine rağmen, Galatasaraylı yıldızın kendisini çok yere attığını söyledi ve 'hilekar' olduğunu belirtti.Drogba'nın veliahtı olarak gösterilen Lukaku'nun gücü ile ön plana çıktığını belirten Fransız oyuncu, " Drogba'ya birçok yönden benziyor olabilir, fakat genelde farklı olduğunu düşünüyorum. Lukaku daha güçlü. Drogba ise güç ile birlikte, açık söylemem gerekirse, 'dalavere'nin karışımı" ifadelerini kullandı.
"DROGBA KURNAZLIK YAPIYORDU"
36 yaşındaki süperstarın Chelsea'de oynadığı dönemde kendisini çok yere attığını söyleyen Distin, "Drogba seninle mücadeleye girmeyi severdi ve sen ona bir müdahale yaptığında kendisini hemen yere atardı. Romelu ise öyle değil. Omuz omuza mücadeleye girersen, o geri adım atmaz. Çarpışmaya devam eder. nbsp;Drogba nbsp;kendini yere atarak kurnazlık yapıyordu, fakat Lukaku onun diğer özelliklerine sahip olabilirse, onun için muhteşem olur" diye konuştu.
Chelsea'den kiralık olarak Everton'da forma giyen Romelu Lukaku, Merseyside ekibi ile çıktığı son 5 mücadele 5 gol atarken, 'Ada'da övgüleri kapmayı başardı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...