Pops Mensah-Bonsu sonunda imzayı attı

/ Kaynak: İHA
Pops Mensah-Bonsu sonunda imzayı attı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray liv Hospital, yeni transferi Pops Mensah-Bonsu için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir imza töreni düzenledi.

Galatasaray liv Hospital, yeni transferi Pops Mensah-Bonsu için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir imza töreni düzenledi.
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Murat Özyer, Pops Mensah'ın iyi ve kariyerli bir basketbolcu olduğunu dile getirerek, "Hem beş, hem dört numara oynayabiliyor. Özellikle savunmamızı çok güçlendireceğini ve ikili oyunlarda bize güç katacağını düşünüyorum. Sporcumuz, 2011-2012 sezonunda Beşiktaş'ta Ergin Ataman'ın oyuncusuydu. Erceg, Ersin Dağlı ve Arroyo ile birlikte oynadı. Kendisi buraya gelmeden önce Washington Wizards ile antrenman yapıyordu. Orada kadrodan çıkarılınca bizim için böyle bir imkan doğdu" şeklinde konuştu.
''OLDUKÇA HEYECANLIYIM''
Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Pops Mensah ise, "Sarı-kırmızı formayı giyeceğim için oldukça heyecanlıyım. Daha önceden tanıdığım insanlar olduğundan kendimi rahat hissediyorum. Takımda çok iyi oyuncular var. Çok zor bir sezon olacak. Benim kariyerimde beklentilerim hep yüksek oldu. Önümüzde zor ve uzun bir süreç var. Buraya başarılı olup en yüksek hedefleri yakalamaya geldim" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...