Diego Costa'nın tercihi İspanya oldu

/ Kaynak: AA
Diego Costa'nın tercihi İspanya oldu

SPOR Haberleri  / AA

İspanya'da gündemde olan ve Brezilya ile İspanyol vatandaşlığı bulunduğu için hangi milli takımı seçeceği tartışılan Diego Costa, İspanya'yı tercih etti.

Atletico Madrid takımında forma giyen 25 yaşındaki forvet oyuncusuyla ilgili İspanya Futbol Federasyonu internet sitesinden yapılan açıklamada, Diego Costa'nın İspanya Milli Takımı'nda oynama arzusunda olduğunu, bu isteğinin de bugün noter aracılığıyla tescillendiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, Diego Costa'nın bu sabah Madrid'deki 30. Noterliğe giderek, İspanya Milli Takımı'nda oynamak istediğini sözlü olarak beyan ettiği kaydedildi. Costa'nın bu kararının Brezilya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Julio Cesar Avelleda'ya ilettiği de belirtildi. Diego Costa, geçen mart ayında Brezilya Milli Takımı'nın İtalya ve Rusya ile oynadığı hazırlık maçlarında Brezilya'nın kadrosunda yer almıştı. Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luiz Felipe Scolari de geçen haftalarda yaptığı açıklamada, Diego Costa'nın 2014 Dünya Kupası için 35 kişilik aday listede yer aldığını ve bu futbolcuyu çağırabileceğini duyurmuştu. Scolari, ayrıca 16 ve 19 Kasım tarihlerinde Honduras ve Şili ile oynanacak hazırlık maçları için de Diego Costa'yı kadroya çağırmıştı. İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin, Diego Costa'yı 19 Kasım'da Güney Afrika ile yapılacak hazırlık maçında ilk kez kadroya çağırması bekleniyor.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...