Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, 3 Kasım Pazar günü sahasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyet, Türk bayrağı açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana koşu ile başlayan oyuncular, daha sonra gruplara ayrılarak pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda top kapma üzerinde duran siyah-beyazlılar, antrenmanı dar alanda oynanan çift kale maçla tamamladı. Sakatlıkları süren Sivok, Necip Uysal ve Muhammed Demirci, salonda ve sahada bireysel kuvvetlendirme çalışmaları gerçekleştirirken, gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Töre ve Ömer Şişmanoğlu antrenmana katılmadı. Teknik direktör Slaven Bilic, antrenmandan önce Muhammed Demirci ile kısa süreli bir görüşme yaptı. Siyah-beyazlı takım, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...