Arsenal Chelsea maçını şifresiz yayınlayan kanallar

Arsenal Chelsea maçını şifresiz yayınlayan kanallar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere Lig Kupası'nda Arsenal ile Chelsea karşı karşıya geliyor. İki takım menajeri Arsene Wenger ile Jose Mourinho uzun bir aradan sonra tekrar rakip.

İngiltere Lig Kupası 4'üncü Tur'unda nbsp;Arsenal nbsp;ile nbsp;Chelsea, Emirates Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele, Türkiye saati ile 17.30 başlayacak.Arsene Wenger'in öğrencileri kupa hasretini bitirmek için bu kupaya özel bir anlam atfederken, Chelsea menajeri Jose Mourinho ise Fransız menajerle olan kişisel rekabeti nedeniyle bu maça özel önem veriyor. Her iki menajerde ligin bu döneminde en yüksek önemi bu kupaya vermese de, bu maçı kaybetmek istemiyor. İki taraf da bu maçı alarak rüzgarı daha fazla arkasına almak niyetinde...
ARSENAL'DE EKSİKLER FAZLA
Arsenal cephesinde Mikel Arteta ceza, Mathieu Flamini, Ryo Miyaihci, Yaya Sanogo, Lukas Podolski, Alex Oxlade-Chamberlain ve Abou Diaby sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak. Jack Wilshere ise bileğinden yaşadığı sakatlığı atlattı ve bugün oynaması bekleniyor.
Chelsea'de ise Juan Mata, David Luiz, Demba Ba, Michael Essien, Kevin de Bruyne, Mark Schwarzer gibi isimlerin oynaması bekleniyor.Arsenal Chelsea Maçı Canlı Olarak Hangi Kanallarda Yayınlanıyor
Sky Sports 1 (uk) , Sport TV1 / HD , SportDigital.tv , 6 Eren , Al Jazeera Sport +9 , beIN Sport 1 / HD


MUHTEMEL 11'LER


ARSENAL
Szczesny
Sagna
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Wilshere
Ramsey
Mesut
Cazorla
Walcott
Giroud

CHELSEA

Schwarzer
Azpilicueta
Terry
Luiz
Cole
Essien
Lampard
Ramires
Juan Mata
Kevin de Bruyne
Demba Ba

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...