Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'dan bir dev transfer daha

Apple'dan bir dev transfer daha

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, Moda dünyasından ikinci transferini yaptı ve Burberry'nin CEO'su Angela Ahrendts'ı perakende biriminin başına getirdi.

Teknoloji devi Apple, son üç ay içinde Moda dünyasından iki dev transfer yaptı. Temmuz ayında Yves Saint Laurent'in (YSL) başındaki Paul Deneve ile 'özel projeler' için anlaşan şirket, bu kez de Burberry'nin 6 yıllık CEO'su Angela Ahrendts'ı da transfer etti.Burberry'deki görevinden 2014'ün ortasında ayrılacak olan Ahrendts, perakende ve internet mağazalarının başına geçecek. Burberry'den yılda 26 milyon dolar maaş alan Ahrendts İngiltere'nin en çok kazanan CEO'suydu. Apple'ın lüksü dijitalleştiren kadın Ahrendts'e ne kadar ödeyeceği açıklanmadı.Ahrendts de Deneve gibi doğrudan Apple Başkanı Tim Cook'a bağlı olacak. Bu transferler Apple'ın giyilebilir teknoloji ürünlerine odaklanacağı tahminlerine yol açtı. Apple ağustos ayında da Levi's'ın başkan yardımcısı Enrique Atienza'yı ABD'deki perakende satışlar biriminin başına getirmişti.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...