Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivasspor Ankaragücü maçı golleri, özeti

Sivasspor Ankaragücü maçı golleri, özeti

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Sivasspor evinde karşılaştığı Ankaragücü'nü uzatmalar sonucunda 3-1 mağlup etti ve 4. tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Sivasspor evinde Ankaragücü ile karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelenin normal süresi 1-1 sonuçlanırken, uzatma dakikalarında iki gol bulan Sivasspor 3-1'lik skorla bir üst tura yükseldi. İlk yarısı 0-0 sonuçlanan mücadelede, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Ankaragücü 71. dakikada Emre Taşdemir'in golü ile öne geçti. Başken ekibi sürprize oldukça yaklaşmıştı ki, 88. dakikada Hakan Arslan'ın golü ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan Sivasspor, 107. dakikada Aydın Toscalı'nın kendi kalesine attığı gol ile üstünlüğü yakaladı ve son dakikada Djebbour'un attığı gol skoru belirledi: 3-1 Bu sonucun ardından Sivaspor 4. tura yükselirken, Ankaragücü'nde de normal sürenin son dakikalarında yenen beraberlik golünün üzüntüsü yaşandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...