Sivasspor, Ankaragücü maçının ardından

/ Kaynak: İHA
Sivasspor, Ankaragücü maçının ardından

SPOR Haberleri  / İHA

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Ankaragücü'nü uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Ankaragücü'nü uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. nbsp;Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez; " Zorlu bir karşılaşma oldu, zorlu bir galibiyet aldık ama kupa maçları böyle oluyor sürprizler ortaya çıkabiliyor. Bugün de bize ufak bir sürpriz oldu açıkçası" dedi. Her rakibe saygı duyduklarını ifade eden Lopez, Ankaragücü'nü asla küçümsemediklerini belirtti. Sivasspor'un kaleci Milan Borjan ise; " Zor bir maç oldu bizim için belki maça diğer maçlara başladığımız gibi ciddiyetle başlamadık. Fakat Ankaragücü gerçekten çok iyi mücadele etti çok iyi bir oyun ortaya koydu daha sonrasında bizimde motivasyonumuz arttı ve takım olarak savaşmaya başladık ve iyi bir sonuç aldık" şeklinde konuştu. Mehdi Taouil ve Cihan Özkara ise kupada sonuna kadar gitmek istediklerini söyledi.


ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
Ankaragücü Teknik Direktörü Hayati Soydaş maçın hakemine tepki gösterdi. Soydaş; " Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Burada gelen seyirciler, izleyenler güzel bir maç seyretti. Maçın birkaç tane kırılma noktası vardı. Bizim 87 dakikada yediğimiz gol, son anlarda kaçırdığımız gol ve bir pozisyon var iki hareketi tek sarı kart ile cezalandıran bir hakemin bana göre ciddi bir hatası var. Zaten penaltıya gidiyor kendini yere atıyor elinde sarı kart var ikinci hareketi yapıyor, kaleciye saldırıyor onu tek kart ile savuşturuyorsun." ifadelerini kullandı. Zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen Soydaş, sahada oynadıkları oyunla her kesimin takdirini kazandıklarını belirtti.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...