Wenger, 'Her maçı kazanamayız'

Wenger, 'Her maçı kazanamayız'

SPOR Haberleri

Chelsea karşısında evinde Lig Kupası mücadelesinde 2-0 yenilerek elenen Arsenal'da teknik direktör Arsene Wenger rotasyon kararını savundu.

Chelsea karşısında evinde Lig Kupası mücadelesinde 2-0 yenilerek elenen Arsenal'da teknik direktör Arsene Wenger rotasyon kararını savundu. Rotasyonun gerekli olduğunu savunan ve her maça aynı oyuncularla çıkamayacaklarını ifade eden Fransız çalıştırıcı, Chelsea karşısında farklı bir kadro ile çıktığından pişman olmadığını söyledi. Wenger, "Zor bir maçtı. Bir - iki hatalı tercih vardı ama her maça aynı oyuncularla çıkamayız. Bazı yerlerde rotasyona gitmemiz gerekiyor. Pişman değilim. Olumlu şeyler de vardı saha içinde, negatif şeyler de..." dedi. Defansı iyi yapan ve kontraatağa iyi çıkan bir Chelsea karşısında ilk golü yemenin, kendileri adına dezavantaj olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, 1-0 geriye düşmemiz en büyük eksikliğimiz oldu ve onlara kontraatak yapma şansı verik. Ayrıca yeteri kadar gol pozisyonuna giremedik. Bana sorarsanız yenmeyi tercih ederdim. Elbette bu zor ama sezonun bir parçası bu. Her maçı kazanamayız ama cumartesi günü Liverpool karşısında iyi bir reaksiyon bekliyorum" diye konuştu. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...