Drogba'ya servet

Drogba'ya servet

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Didier Drogba'yı takımda tutabilmek için kesenin ağzını açtı

Galatasaray'ın Başkanı, sportif direktörlük teklifini kabul etmeyen yıldıza, "Futbolcu mu, yönetici mi olarak devam edeceğine sen karar ver. Alacağın ücreti de kendin belirle" teklifinde bulundu. Drogba 2 ay içerisinde son kararını Aysal'a bildirecek.

ÜNAL AYSAL, FİLDİŞİ SAHİLLİ YILDIZI TAKIMDA TUTABİLMEK İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI
Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla Fatih Terim'le yollarını ayırıp yerine Roberto Mancini'yi getiren Başkan Ünal Aysal'ın, geldiği günden beri camianın gönlünde taht kuran Didier Drogba'yı takımda tutmak için düğmeye bastığı ortaya çıktı. Aslan'ın Başkanı, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve daha önce kendisine yapılan sportif direktörlük teklifini geri çeviren Fildişi Sahilli yıldıza reddedemeyeceği bir öneride bulundu.


Alacağın parayı sen belirle
Başkan Ünal Aysal, başbaşa bir görüşme yaptığı Didier Drogba'ya, "Galatasaray'da çok iyi günler geçirdiğini söylemene rağmen sportif direktörlük önerimize sıcak bakmadın. Biz seni bırakmak istemiyoruz. Sözleşmen sezon sonunda sona eriyor. nbsp;Futbolcu olarak mı, yoksa yöneticilik bölümünde mi devam etmek istiyorsun. Kararını ver, ücret konusunu düşünme. İşte sana açık çek. Alacağın ücreti de kendin belirle" dediği ifade edildi.


Yıllık 4 milyon euro+prim
Aysal'ın yıldız oyuncuya karar için acele etmemesini, kendisine 2 ay içinde cevap verebileceğini söylediği de kaydedildi. Bu arada Sarı-Kırmızılı yönetimin futbolcu olarak devam etmeye karar vermesi durumunda Didier Drogba'ya yıllığı 4 milyon eurodan 2 senelik sözleşme önereceği bildirildi. Fildişi Sahilli oyuncuya ayrıca Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ni kazanması durumunda 1 milyon euro prim verileceği öğrenildi. (star spor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...