Rockstar, iFruit Android'e geldi

Rockstar, iFruit Android'e geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Rockstar'ın Grand Theft Auto 5 için iOS platformuna sunduğu iFruit uygulamasının, uzun bir aradan sonra Android sürümü de yayınlandı.

Eylül ayında PS3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanan Grand Theft Auto 5, tüm dünyada büyük beğeni toplamıştı. Rockstar Games, çok geniş kapsamlı oyunu GTA 5 için yine Eylül ayında iOS platformu için iFruit adında bir uygulama yayınlamıştı. Rockstar Games Social Club üyeliğiniz ile iFruit uygulamasına giriş yaptıktan sonra; GTA 5'teki Chop adındaki köpeği besleyip, garajınızdaki araçlara çeşitli modifikasyonlar yapabiliyordunuz. Uygulamada yapmış olduğunuz bu değişiklikler, otomatik olarak PS3 veya Xbox 360'taki oyununuz ile eş zamanlanıyordu. Rockstar Games tam 1 ay sonra iOS'teki iFruit uygulamasının Android sürümünü de kullanıcıların beğenisine sundu. Biraz geç de olsa Google Play Store'da yerini alan iFruit ücretsiz olarak sunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...