BBM, Windows Phone gelebilir

BBM, Windows Phone gelebilir

TEKNOLOJİ Haberleri

Kısa bir süre önce iOS ve Android platformlarında boy gösteren BlackBerry Messenger uygulamasının, Windows Phone sürümünün de geliştirildiği iddia edildi

BlackBerry'nin kendin cihazları arasında kullanılan anlım mesajlaşma uygulaması BBM'in kısa bir süre önce iOS ve Android platformlarında da boy gösterdiğini bu haberimizde paylaşmıştık. App Store ve Google Play Store'da yayınlandıktan 8 saat sonra, toplamda 5 milyon kullanıcıya ulaşan BBM'in, yakın bir zaman içerisinde Windows Phone platformuna da geleceği iddia edildi. Kullanıcılara PIN adı verilen sistemle anlık mesajlaşma hizmeti sunan BlackBerry Messenger'ın, Microsoft'un ekosisteminden dolayı rakip firmaların uygulamaları ile sorun yaşayan Windows Phone platformuna gelmesinin geciktiği ancak yakın bir zamanda BBM'in bu platforma da gelebileceği Twitter üzerinden duyuruldu. WP 8'li hem telefon hem de tabletler için geliştirilmesi muhtemel olan BBM, bakalım bu yıl sonuna doğru Windows Mağaza'daki yerini alacak mı?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...