Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan bomba bir transfer daha

Galatasaray'dan bomba bir transfer daha

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı, Kopenhag maçından sonra locasında gollerini izlediği PSG'nin İsveçli yıldızına göz dikti.

Drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızlarını transfer eden, 18 yaşındaki Bruma için büyük paralar harcayan ve son olarak takımın başına Roberto Mancini'yi getiren Başkan Aysal'ın, 32 yaşındaki İbrahimovic'i çok beğendiği ve bir gün mutlaka transfer etmek istediği belirlendi. Aysal'ın bu konudaki düşüncelerini geçen hafta Türk Telekom Arena'da oynanan Kopenhag maçının ardından locasında yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi. Kongre üyeleri ile beraber Şampiyonlar Ligi maçlarının kısa özetlerini izleyen Aysal'ın, Paris Saint Germain'in Anderlecht'i deplasmanda 5-0 yendiği maçta 4 gol atan İbramovic'e olan hayranlığını dile getirerek, "Bu adam gerçekten de çok iyi. Attığı goller muhteşem, izlerken büyük keyif alıyorum. Şu an almamız zor, kabul ediyorum fakat Didier Drogba gibi İbrahimovic'i de belki ilerleyen dönemde kadromuza katabiliriz. Bunun için şartları zorlarız" dediği ifade edildi. Başkan Ünal Aysal'ın, Zlatan İbrahimovic'i başkanlık süresi dolmadan transfer ederek büyük bir sansasyon oluşturmak istediği vurgulandı. Attığı gollerle İsveç'i 2014 Dünya Kupası elemelerinde play-off'a taşıyan, PSG'nin Fransa'da zirveye kurulmasında başrolü oynayan İbrahimovic, gittiği her takımda şampiyonluk yaşayarak da önemli bir kariyer edindi. İsveç'te Malmö formasıyla profesyonelliğe ilk adımı atan İbra, daha sonra Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve PSG formaları giydi. Geçtiğimiz günlerde Arsenal Menajeri Arsene Wenger, İsveçli futbolcunun, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi olduğunu dile getirmişti.


Vergiden kaçabilir
Milliyet'in haberine göre, Fransa'da 2014 bütçe taslağına göre hazırlanan tasarı, ülkede 1 milyon euro üzerinde yıllık geliri olan herkesten yüzde 75 oranında vergi alınmasını öngörüyor. Yüksek vergiler nedeniyle Zlatan İbrahimovic ve Radamel Falcao başta olmak üzere yıllık geliri 1 milyon euronun çok üzerinde olan futbolcuların ülkeyi terk edebileceği ifade ediliyor. Fransa Profesyonel Futbol Kulüpleri Birliği vergileri protesto etmek için 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Ligue 1 ve Ligue 2'de hiçbir maçın oynanmaması kararını almıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...