Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul polisinin, kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul polisinin, kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Baskınlarda bol miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildiği kaydedildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah erken saatlerde, kentin bazı ilçelerinde artan uyuşturucu satıcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. nbsp;İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile daha önceden belirlenen adreslere Özel Harekat polisleri ile baskın düzenlenirken, aralarında satıcı ve kuryelerin de yer aldığı çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi. Polisin sabah saatlerinde gerçekleştirdiği operasyon devam ediyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...