Chelsea Arsenal'ı evinde yaktı

Chelsea Arsenal'ı evinde yaktı

SPOR Haberleri

İngiltere Lig Kupası 4. tur mücadelesinde iki dev ekip, Arsenal ile Chelsea karşılaştı.

İngiltere Lig Kupası 4. turunda Arsenal'ı deplasmanda 2-0 yenen Chelsea ile sahasında Norwich City'i 4-0 mağlup eden Manchester United çeyrek finale yükseldi. Ligde pazar günü Torres'in son dakika golüyle Manchester City'i yenen Chelsea, kupa maçında Arsenal'a konuk oldu. 2007 yılındaki final maçı dahil güçlü rakibini Lig Kupası'nda oynadığı son 3 maçta da mağlup etmeyi başaran Chelsea, savunmanın büyük hatasından yararlanan Azpilicueta'nın 25. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ilk döneminde, 2005 ve 2007 yıllarında kupayı müzesine götüren "Maviler", 66. dakikada Mata ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru koruyan Chelsea, tur atlayan taraf oldu.Evsahibi ekipte Mesut Özil ve Fransız golcü Giroud, konuk takımda ise Torres, Hazard ve Ramires karşılaşmaya yedek başladı. Mücadelenin 63. dakikasında Mesut Özil, Miyaichi'nin, 67. dakikasında ise Giroud, Bendtner'in yerine oyuna dahil oldu.Manchester United, sahasında ağırladığı Norwich City'i Meksikalı yıldızı Hernandez (2), Jones ve Fabio'nun golleriyle 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi. nbsp;
Kupada bugün oynanan diğer maçlarda ise West Ham United, Burnley'i 2-0, Leicester City de Fulham'ı 4-3 yenerek tur atladı.
İngiltere Lig Kupası 4. turunda alınan diğer sonuçlar şöyle:
Burnley 0-2 West Ham United nbsp;
Leicester City 4-3 Fulham
Manchester United 4-0 Norwich City
Birmingham 6-8 Stoke (pen.)
(Sporx - aa)
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...