Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım ve Aydınlar'ın listeleri

Aziz Yıldırım ve Aydınlar'ın listeleri

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de yaklaşan kritik ve tarihi kongre öncesi Eurosport Türkiye'den Alper aslan son durumu değerlendirdi.

Fenerbahçe kongresine sayılı günler kala gözler 1 Kasım Cuma günü yapılacak olan basın toplantılarına çevrildi. İki aday Yıldırım ve Aydınlar'ın kongre öncesinde listelerini açıklaması bekleniyor. Mehmet Ali Aydınlar, dün yaptığı açıklama ile Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı öncesi medya bilgilendirme toplantısı yapacağını duyurdu. Aydınlar, bu toplantıda yönetim listesini açıklayacak ve kongre üyelerinden oy isteyecek. Oldukça güçlü isimleri listesinde bulundurması beklenen Aydınlar, Davut Dişli'yi de kadrosuna katmak üzere. Hem Aziz Yıldırım hem de Mehmet Ali Aydınlar'ın listesine almak için büyük uğraşlar verdiği Davut Dişli, kongrede güçlü bir koz. İki isim de bu oy potansiyeli ve güçlü idareci kimliği ile Davut Dişli'yi listesine almak istiyor. Ancak mehmet Ali Aydınlar, Davut Dişli'yi listesine almak için rakibi Yıldırım'dan bir adım daha önde. Aydınlar'ıın listesinde isimlerden bazıları. Ali Şen'in oğlu Metin Şen, Şadan Kalkavan, Selim Soydan, Mehmet Nazif Günal, Hamdi Akın ve adaylıktan çekilmesi halinde Hulusi Belgü bu koltuk için en güçlü adaylar. Listede ayrıca Işık Eyigüngör, Orhan Yıldırım ve Necdet Ersoy'un da isimleri geçiyor. Aziz Yıldırım'ın kozu Ali Koç Daha önce yaptığı açıklamalarda Ali Koç aday olursa destekleyecerğini belirten Aziz Yıldırım, camianın önemli ismini ikna etmeye çalışıyor. Bu yolda büyük bir yol alan Aziz Yıldırım, cuma günü yapacağı basın toplantısında Ali Koç'un adını açıklayacak. Büyük bir sürpriz olmaması halinde Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni ikinci başkanı olabilmek için kongre üyelerinden liste adına oy isteyecek. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın listesine yeni isimler de girecek. Eski yönetimlerden Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı yeniden Yıldırım'ın yanında yer alacak.


Aziz Yıldırım'ın listesindeki isimlerden bazıları Ali Koç, Vefa Küçük, Uğur Dündar, Celal Doğan, Acun Ilıcalı, İskendiyar Zülfiyari ve Mithat Yenigün ve Nihat Özbağ
Eurosport
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...