FIFA Başkanı Ronaldo'dan özür diledi

/ Kaynak: İHA
FIFA Başkanı Ronaldo'dan özür diledi

SPOR Haberleri  / İHA

FIFA Başkanı Joseph Blatter "Oxford Union Society'de" öğrencilerle katıldığı bir programda yaptığı açıklamalardan ötürü Ronaldo'dan özür diledi.

FIFA Başkanı Joseph Blatter "Oxford Union Society'de" öğrencilerle katıldığı bir programda yaptığı açıklamalardan ötürü Ronaldo'dan özür diledi. Blattter, "Ronaldo'ya baktığımızda sahaya bir komutan edasıyla çıkıyor. Yavaş konuşuyor, talimatlar veriyor, hatta bir askeri taklit ettiğini söyleyebilirim" demişti. FIFA Başkanı, Ronaldo'nun görünüşü ile de açıklamalar yaparak, kuaföre fazla para harcadığını söylemişti. Blatter, bu açıklamaları sebebiyle, Portekiz ve İspanya'da eleştirilerin odağı haline geldi. Bir asın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Dİrektörü Carlo Ancelotti, oyuncusu Ronaldo'ya sahip çıkarak, "FIFA Başkanı Ronaldo'ya karşı daha saygılı olmalı" dedi. Bunun üzerine Blatter, yazılı bir açıklamayla özür dileyerek, "Amacım ne Real Madrid ne onun futbolcusuna ne de taraftarlarına saygısızlık etmekti" dedi. Real Madrid'in gençliğinden beri takipçisi olduğunu dile getiren Blatter, "Bunu FIFA Başkanı olarak değil, Madrid takımının bir hayranı olarak söylüyorum. Cristiano Ronaldo, tıpkı Lionel Messi gibi çok özel bir futbolcu" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...