Ünal Aysal 'Fark korkum yok'

Ünal Aysal 'Fark korkum yok'

SPOR Haberleri

Der­bi için şimdiden yapılan 'Ga­la­ta­sa­ray bu anlayışla Fe­ner­bah­çe'den fark yer' şek­lin­de­ki yo­rum­la­ra, Ünal Ay­sal cevap ver­di.

10 Kasım'da Süper Lig'in 11. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak. Tarihi derbiye henüz iki hafta var. Ancak yorumlar şimdiden aldı başını gidiyor. Yapılan bazı iddialı yorumlar Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı farklı yeneceği yönünde. Sezona Konyaspor mağlubiyetiyle giren ardından oynadığı 8 maçtan 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirveye kurulan Sarı-Lacivertlilerin formu dikkat çekiyor. Sezona sancılı giren teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran ve takımın başına İtalyan hoca Roberto Mancini'yi getiren Sarı-Kırmızılıların da son haftalarda sergilediği performans göz ardı edilemeyecek cinsten.
MANCİNİ TÜRKİYE'Yİ ÖĞRENDİ
Sporseverler şimdiden tarihi derbinin sonucunu merak etmeye başladı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy'de fark yer" yorumunu değerlendirdi. Başkan Aysal, "Kadıköy'deki derbide hayırlısı neyse o olacak. Bizim fark olur diye bir endişemiz yok. O gün iyi olan takım mücadeleyi kazanacaktır. O gün iyi olan karşılaşmadan galip ayrılır" ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi Kanarya, Kadıköy'deki Süper Lig maçlarında Galatasaray'a karşı son yenilgisini 22 Aralık 1999'da aldı. Bu uzun süren hasret "Sarı-Lacivertliler, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray karşı psikolojik üstünlük "yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Psikolojik üstünlük konusunda ise Sarı-Kırmızılıların Başkanı Ünal Aysal "Ben böyle şeylere inanmam" cevabını verdi. "İtalyan teknik adam Mancini'ye derbi hakkında bilgi verildi mi" sorusuna ise Başkan Ünal Aysal "Teknik direktörümüz Roberto Mancini, Türkiye ve Süper Lig ile ilgili her şeyi öğrendi. Fenerbahçe derbisinin de ne kadar önemli olduğunun farkında" yanıtını verdi.(Bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...