Roberto Mancini, çok gol yiyen savunmasına el attı

Roberto Mancini, çok gol yiyen savunmasına el attı

SPOR Haberleri

Farkını hissettirmeye başlayan Mancini, Galatasaray'ın çok gol yiyen savunmasına el attı

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Roberto Mancini, farkını hissettirmek için kolları sıvadı. Savunmanın kolay gol yemesinden şikayetçi olan İtalyan teknik adam, dünkü antrenmanda bu bölgenin oyuncularına özel çalışmalar yaptırdı. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularıyla saha içinde kısa bir toplantı yapan Mancini, defans oyuncuları haricinde bütün futbolcuları alt sahaya göndererek kondisyon çalışması yapmalarını istedi.Eboue ve Semih'i karşısına alarak bir öğretmen edasıyla adeta ders veren İtalyan çalıştırıcı, savunma hattının çizgi halinde oynaması gerektiğini dile getirdi. Mancini, bu çalışmada önemli bir de sürprize imza attı. Hakan Balta'nın sakatlığı sebebiyle savunmanın solunda Dany'yi görevlendiren ve Kamerunlu oyuncunun performansını beğenmeyen İtalyan teknik adam, dünkü çalışmada Sabri'yi bu bölgede denedi. Futbolcularına sürekli uyarılarda bulunan Mancini, antrenmanın basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümünde ise dar alanda çift kale maç yaptırdı. A2 takımından Emre Can ve U19 takımından İbrahim Coşkun da İtalyan teknik adamın direktifi ile A Takım antrenmanında yer aldı. Belinde ağrıları bulunan Sneijder dinlendirilirken, tedavisi süren Gökhan Zan salonda çalıştı. nbsp;
Sol diz iç yan bağlarında zorlanma ve esneme tespit edilen ve önceki gün düz koşulara başlayan Hakan Balta'nın Torku Konyaspor maçında sahada olamayacağı öğrenildi. Tecrübeli sol bekin Fenerbahçe derbisinde forma giyebileceği belirtildi.
BAHADIR ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...